/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kavrulmuş Karnabahar Tarifi Malzemeler (Karnabahar en iyi şeklidir)
- 1 orta boy karnabahar
- Sebze yağı
sosu için
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 su bardağı un
- 2 yumurta
- tuz
- karabiber
üzerine;
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 2-3 dal maydanoz
Tavada kızartılmış karnabahar (karnabaharın en güzel hali) tarifi nasıl yapılır?
- Ben orta boy bir karnabaharı çiçeklerinden ayırıp güzelce temizleyip 7 dakika kadar buharda haşlıyorum dilerseniz üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlayabilirsiniz ama bu olunca tüm vitaminler suya giriyor, buharda pişiriyorum. ve hepsini sebzelerde pişirmek. Önceliğimiz aşırı pişmesine ve sıçramasına izin vermemek.
- Sonra sosu hazırlıyoruz, bunun için iki yumurtayı bir bardak süt, bir bardak un, tuz ve karabiberle çırpıyoruz.
- Karnabaharları bu sosa bulayıp kızgın yağda orta ateşte her tarafını çevirerek kızartın.
- Son olarak sarımsaklı ve kıyılmış maydanozlu yoğurtla servis ediyoruz. Afiyet olsun ❤️❤️❤️.
Resimli Karnabahar Kavurma (karnabaharın en güzel hali) tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
çocuk kahvaltısı
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]