tavuk çorbası tarifi malzemeler
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı
- 2 merkez ada
- 1 patates
- 1 yemek kaşığı un
- 3 avuç şehriye (1 veya 1,5 su bardağı)
- 1 haşlanmış baget
- tuz
- 2 litre tavuk suyu
sonunda
- maydanoz
Tavuk çorbası tarifi nasıl yapılır?
kartal değilTarifler.net.tr
- Tereyağını eritin.
- Rendelenmiş havuçları sıvı yağda kavurun.
- Biraz kavurduktan sonra rendelenmiş patatesleri ekleyin. Izgara yapıyoruz.
- Unu biraz kavurduktan sonra ekliyoruz.
- 1 su bardağı tavuk suyunu ekleyerek unu malzemelerle karıştırıp açıyoruz.
- Biraz kaynattıktan sonra kalan tavuk suyunu, makarnayı ve doğradığımız haşlanmış tavuk göğsünü ekleyin. Tuz ekliyoruz.
- Havuç ve patatesler hazır olduğunda, ısıyı kapatın.
- Resimlerde gösterdiğim tencerenin yarısı kavanozda. Isıtıp 3 gün sonra tüketebiliyorum. işyerime götüreceğim Bazıları daha uzun tutulabileceğini söylüyor ama ben tavuk yemeyi uzun süre bırakmam.
resimli tavuk çorbası tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]