Börek (mayalanmayı beklemeden pişirin)

Poğaça Tarifi Malzemeler

  • 1 paket tereyağ
  • 1 kase yoğurt
  • Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
  • 3 yumurta (1 sarısı için)
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 anlık sanal paket
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Ve

iç harç için

  • Seçeceğiniz peynir veya patates püresi

Poğaça Tarifi Nasıl Yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tereyağı, yumurta, sıvı yağ ve sütü karıştırın.
  2. Üzerine maya ve şekeri ekleyin.
  3. Un, tuz ve kabartma tozunu ilave ederek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
  4. Fermantasyon beklenmeden istenilen şekil verilir.
  5. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çatalla sıyırın.
  6. 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
  7. Soğuduktan sonra servis edilir. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Poğaça Tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın