Meyhane Pirinç Tarifi Nasıl Yapılır?
Merhabalar, restoranlarda et ve tavuk gibi yemeklerin yanında servis edilen evinizde enfes pilav yapmak istiyorsanız işte tarifi.
Biberleri küpler halinde kesin ve soğanı atıştırmalık olarak doğrayın.
Domateslerin kabuklarını çıkarıp küçük küçük doğrayalım.
Bir tavaya sıvı yağı alıp eritelim ve içine soğanları koyalım.
Gücünü kaybedene kadar koyalım ve pulbiberi koyalım.
Birkaç dakika kavurduktan sonra içine salçayı dökün ve karıştırın.
Bulgurun üzerine baharatları ve tuzu ekleyip karıştıralım ve suyunu dökelim.
Ara ara kontrol ederek orta ateşte suyunu çekip yumuşayana kadar pişirelim.
Canlı kalırsa, sistematik olarak sıcak su ekleyebilirsiniz.
15-20 dk. Dinlenip servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun
Meyhane Pirinç Tarifi Tarif Fotoğrafları:
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]