Merhaba sevgili arkadaşım,
Lisette dergisinin Nisan-Mayıs sayısı için Anneler Günü için 5 tarif hazırladım. Bu tariflerden oluşturduğum bu pratik ve lezzetli çay menüsünü evdekilerin çok beğeneceğine eminim. Böyle bir menü oluşturmak için her zaman bir kurabiye, bir salata, bir hazır hamur işi ve bir pasta kullanın. Bu fazlasıyla yeterli.
Tatlı ve tuzlu dengesini dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Bu sefer listedeki en sevdiğim tariflerden biri olan kuru barbunya salatası yaptım.
Denediğim tarifleri benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın. Sizden gelen fotoğrafları hikayemde paylaşmak isterim.
Aşk…
İçerik Tablosu
Narlı kuru fasulye salatası tarifi malzemeler
- 2 su bardağı haşlanmış bezelye 3 dal yeşil soğan 1 çay bardağı haşlanmış mısır Yarım demet kıyılmış maydanoz Yarım demet kıyılmış dereotu Yarım çay bardağı nar taneleri 1 kırmızı biber Tuz Zeytinyağı Nar ekşisi Yarım limon suyu
Narlı kuru fasulye salatası nasıl yapılır?
Fasulyeleri haşlayın. Yumuşayan fasulyeleri süzün, sudan geçirin ve süzülmeye bırakın. Doğranmış taze soğan, dereotu, maydanoz, ince kıyılmış kapya biber, mısır ve nar tanelerini derin bir karıştırma kabına alın. Üzerine süzülmüş nohutları ekleyin. Son olarak tuz, limon suyu, zeytinyağı ve nar ekşisini ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]