İki renkli pasta – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Yaşasın anne pastaları, yaşasın klasikler 🙂 Çocuklarla eğlenceli ve verimli vakit geçirmenizi sağlayacak bir tarifim var Bu pastanın yapımı kolay, üstelik miniklerin eve getireceği türden. dahil olmak için 😄💕 Birlikte dövüp şekillendiriyorsunuz, sonra istediğiniz gibi olmasına izin veriyorsunuz.

Pastayı hazırlarken tüm malzemelerin taze ve oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. Borcam, laminasyon kalıbı, stick veya klasik kalıp kullanabilirsiniz. Kalıbı yağlamayı unutmayın 🙂 Döküm biraz daha zordur çünkü daha kalın olduğu için ısıyı daha fazla tutar. Gördüğünüz gibi kenarları çok kızardı, içi ıslak, sonra ısıyı 110 dereceye düşürüp 10 dakika daha pişiriyorum.

Birkaç aydır @tefalturkiye’den Inox Basic Mutfak Şefini kullanıyorum. Basit, zarif ve güçlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Zebra pasta gibi ebruli pasta yapmak isterseniz işte zebra pasta tarifi. Beni Instagram’da takip etmeyi, denediğiniz tariflerin fotoğraflarını çekmeyi ve bana mesaj atmayı unutmayın.

Aşk..

İki renkli kek tarifi malzemeleri

    3 adet yumurta (iri boy) 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un (dolu dolu) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya şekeri 2 yemek kaşığı kakao kalıbı yağlamak için

İki renkli pasta tarifi nasıl yapılır?

Yumurtaları mikserin kasesine alıp şekeri ve kabartma tozunu beyazlaşıp köpürene kadar ekleyin. Süt ve sıvı yağı ekleyip biraz çırpın. Vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip topaklanmaması için çırpın. Hazırladığınız kek karışımının yarısını başka bir kaseye veya krem ​​şanti torbasına alın. Mikserin kalan yarısına kakaoyu ekleyip çırpın. Yağlanmış kek kalıbına bir miktar kakaolu karışımı dökün. Sonra normal kek karışımı. Hamur bitene kadar bu sırayla kalıba dökmeye devam edin. Son olarak, bir şiş veya saman kullanarak karıştırın. Hazırladığınız mermer kek karışımını 180 derece fırında 22-25 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan önce mutlaka şiş ile pişirin. Pişen keki fırından çıkarın, tamamen soğuyunca kalıptan çıkarın. İsteğe göre üzerine çikolata sosu gezdirilir. Dilimlenerek servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın