Merhaba sevgili arkadaşım,
Her uykusuz gece, yorgunluktan ölmek üzere diyerek başlayayım 🙂 Hâlâ değişen sistemimize alışmaya çalışıyoruz. Çok şükür iyi gidiyor. Mutfakta geçirebileceğim zaman bana bir zevk gibi gelmeye başladı. Hatta günün akışını ve çevresel stres faktörlerini ortadan kaldırmak için bir saate kadar çalışır.
Şimdiye kadar sizlerle milyarlarca pasta tarifi paylaştım. Nişastalı Üçgen Börek Hafta sonu için sizlere pratik ve lezzetli bir börek tarifim var 🙂 Üçgenleri hazırlamak da oyalama değil. Hepsi bir anda hazır 🙂 Bu tarifi özellikle patates şerbeti yaparak denemenizi öneririm.
Tarifimi denediğinizde benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın 🙂
Fotoğraflarınla yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari
Aşk…
İçerik Tablosu
Tüm Hamur İşlerini Unutturacak Nişastalı Üçgen Turta Tarifi İçin Malzemeler
arasında:
- Yarım su bardağı sıvı yağ, yarım su bardağı yoğurt, 1 yumurta akı, yarım su bardağı nişastalı çay
içeri:
- Sert beyaz peynirli maydanoz
yukarı:
Tüm Börekleri Unutturacak Nişastalı Üçgen Turta Tarifi Nasıl Yapılır?
Sosu hazırlamak için yoğurt, sıvı yağ ve yumurta aklarını birlikte çırpın. Hamuru masaya koyun ve üzerine sosu fırçalayın. Bir nişasta süzgeci yardımıyla nişastayı sosun üzerine serpin. 2. Hamuru ilk hamurun üzerine koyun ve aynısını yapın, tekrar sosu koyun ve nişasta emiciyi sürün. Soğutun, sosla baharatlayın ve nişasta serpin. Üzerine rendelenmiş beyaz peynir ve kıyılmış maydanoz serpin. Resimdeki gibi hamuru iki ucundan ortaya doğru katlayın ve bıçak yardımıyla ortadan ikiye bölün. Üçgenler halinde kesin, üzerine yumurta sarısı sürün, susam serpin ve 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]