Portakallı çikolatalı pratik mus – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Mousse tarifi en sevdiğim tatlılardan biridir. Kıvamını korumak biraz zor ama köpüklü ve hafif yapısı her zaman aklınızda kalacak ☺ Ben bu tarifi sizler için daha pratik yaptım. Orijinalinde çiğ yumurta akı kullanıldığı için pek hoşuma gitmedi. Bunun yerine, o hafif dokuyu elde etmek için krema veya çırpılmış krema kullanıyorum.

Çikolata ve portakalın lezzetini bir arada sevenlerdenseniz Pakmaya Çikolatalı Portakallı Pudingi denemenizi tavsiye ederim.

Yıllardır tanıdığımız, kalitesine ve lezzetine her zaman güvendiğimiz Pakmaya, alıştığımız tatlıların yanında yepyeni tatlar sunarak şeker sektöründe de uzmanlığını göstermiştir. Karamelli pudingten ballı bademe, naneli çikolatalı pudingten çikolatalı portakala… nar, incir, gül,

Türk kahvesi… her biri özgün tatlarla eşsizdir. Pakmaya Puding çeşitleri lezzeti ve pratikliği ile kahvaltı sofralarınıza lezzet katacak.

Görüntülü ders:

Aşk…

Portakallı çikolatalı mus tarifi için malzemeler

Pratik çikolatalı mus tarifi nasıl yapılır?

Pudingi ve sütü orta boy bir tencereye alın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. Pişen pudingi karıştırıp soğutun. Krema ve pudra şekerini krema koyulaşıp iki katına çıkana kadar çırpın. Çırpılmış kremaya azar azar pudingi ekleyin ve bir kaşık yardımıyla aşağıdan yukarıya doğru karıştırın. Tamamen karıştırılmış işlem köpüğünü kaplara bölün. 2-3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra üzerini süsleyip servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın