Mikrodalga fırında cheesecake – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bugünkü tarifim yeni nesil Hotpoint mikrodalga fırınların çıtır çıtır pişirme özelliğini kullanarak yaptığım ve en sevdiklerimden biri olan nefis bir cheesecake tarifi. Bu tarifi blogger lansmanımızda pişirip aldım ve kaç hanımın hayran kaldığına tanık oldum.

Merak edenler bu harika fırının özellikleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.

Hazırladığımız video ile sizi baş başa bırakıyorum ve mutfağıma dönüyorum 🙂

Aşk…

Mikrodalga Cheesecake Tarifi Malzemeler

    3 yufka 1 yumurta 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı süt 250 gr beyaz peynir çörek otu susam 1 yemek kaşığı tereyağı

Mikrodalga fırında cheesecake tarifi nasıl yapılır?

Pasta sosu için süt, sıvı yağ ve yumurtaları çırpın. Hamuru kıtır kıtır fırın tepsisine yerleştirin ve kenarlarını düzeltin. Sosu hamurun üzerine yayın. İki kat yufkayı yayın ve peynirin yarısını üstüne serpin. Kalan ikinci yufkaları da sosla kaplayın. Üçüncü kat yufkayı katlanmış yufkanın üzerine yayın, sosla tatlandırın, peynirin kalan kısmını üstüne serpin ve ikinci kat gibi kapatın. Büyük folyonun kalan kısmını hamur işinin üzerine dikkatlice katlayın. Kalan sosu üzerine yayın. Siyah fasulye ve susam serpin. Çıtır Pişirme modunu seçin ve süreyi 20 dakikaya ayarlayın. Islatılmış yağlı kağıdı hamurun üzerine yerleştirin ve program sonuna kadar çalıştırın. Oda sıcaklığına gelen krakerleri dilimleyerek servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın