3 Renk Puding – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bugünkü tarifimiz kısa sürede yapabileceğiniz 3 renkli puding. Genelde bu şekilde kullandığınız tatlıları kolay kolay servis edemezsiniz. Kıvamını korumak ve pratik bir şekilde karıştırmak için normalde koyduğunuzdan biraz daha az süt koyup biraz daha koyu kıvamda pişirmelisiniz.

Daha önce yaptığınız çıtır kadayıfları hatırlarsınız. Dilerseniz hazırladığınız yemeklerden arta kalan kadayıflarla kendi tarif tabanınızı hazırlayabilirsiniz.

Aşk…

3 renkli puding tarifi malzemeleri

Terlik:

    100 gram taze kadayıf, yarım çay bardağı sıvı yağ, eritilmiş tereyağı, 1 su bardağı pudra şekeri, Türk kahvesi

3 puding rengi:

    1 paket Pakmaya Vanilyalı Puding 1 paket Pakmaya Kakaolu Puding 1 paket Pakmaya Antep Fıstıklı Puding 9 su bardağı tatlı olarak süt (her puding için 3 su bardağı)

3 renkli puding tarifi nasıl yapılır?

Derin bir kapta taze kaifeleri elinizle doğrayın (ezin). Pudra şekerini ve eritilmiş tereyağını kadayıflara ekleyip karıştırın. Kadayıf 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.Soğuyunca içine fıstıklar dökülür ve elinizle ufalanır. 3 su bardağı süt ile fıstıkları ocakta karıştırarak tarife göre pişirin, koyulaşınca ocaktan alın. 8 adet eşit büyüklükteki büyük kahve fincanını su ile ıslatıp bardaklara paylaştırın.Vanilyalı pudingi de aynı şekilde fincanlara bölerek hazırlayın. Son olarak kakaolu pudingi yapıp vanilyanın üzerine dökün ve pudingi en az iki saat buzdolabında dinlendirin. Muhallebinizi tatlı tabaklarına paylaştırın ve muhallebinizin üzerine donmuş pudingi atarak sevişin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın