Kurban Bayramı için et yemekleri – pişirme sırları – pratik tarifler

Kurban Bayramı’na özel et yemekleri nasıl yapılır? Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Türk Tatil Menüsü, Bayram Spesiyalleri, Izgara Etler, Et Yemekleri, Çeşitli Et Yemekleri, Fırın Poşetinde Biftek, Fırında Kuzu Kızartma, Trompet Mantarlı Kuzu Yahnisi, Yapraklı Kebap Kavurma tarifi, Kurban Bayramı, Kurban Bayramı menüsü, Kurban Bayramı tarifleri, Kurban Bayramı’nda ne yapılır, Kuzu gerdan, Marullu kuzu sarma, güne özel menüler, pekmezli kuzu pirzola, pratik et yemekleri , pratik kebap tasları, renkli sebzeli ızgara biftek, sebzeli ızgara kuzu şiş, tokat tava, günlük özel menüler

Çıkış tarihi: 10-24-2012

4 5 5 1

Bu bayram en sevdiğim et yemeklerinden oluşan bir liste oluşturmaya karar verdim. Tariflerin çoğu oldukça pratik olduğu için misafir ağırlarken fazla vaktinizi almayacaktır. Diyet yapanlara yardımcı olacak tarifler bile var.
Geçmiş tatiller için yaptığım listelere buradan ulaşabilirsiniz.

Yarın, sevdiklerimizle buluştuğumuz, uzaktakileri aradığımız, özlemleri gidermeye çalıştığımız o özel günlerden biri.
Bu bayramı ve bundan sonraki tüm bayramlarınızı sevdiklerinizle huzur ve mutluluk içinde geçirmeniz dileğiyle.

Çok fazla sevgi…

et kavurma

Pekmezle marine edilmiş kuzu pirzola

Etli marul

fırında biftek

Mantar ve et suyu

kavrulmuş kuzu yaka

Sotelenmiş sebzeli ızgara biberiye bifteği

kağıt kebap

Benim işim Taş Kebap

sebzeli et şiş

şap tavası

Haşlanmış kuzu tasması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın