Sıra dondurma tariflerine geldi. Dondurma Topu Kış Şenliği, dondurma ile hazırlanabilecek en lezzetli ve pratik yemeklerden biridir.
Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.
Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!
İçerik Tablosu
En İyi Kış Festivali Dondurma Tarifi İçin Malzemeler
- 2 portakal, 1 greyfurt, 1 limon, 1/3 kahve fincanı bal (40 gr), 1,5 yemek kaşığı ceviz içi (30 gr), taze nane, carte d’or klasik sütlü çikolata ve dondurma.
En iyi kış festivali dondurma tarifi nasıl yapılır?
Portakal ve greyfurt kabuğunu soyun. Fileto şeritlerini aralarındaki zarfları kaldırarak çıkarın. Limon kabuğunu rendeleyin, ardından suyunu sıkın. Bal ve 50 ml sıcak su ile bir kaseye koyun. Bal eriyene kadar yüreğim. Portakal ve greyfurt dilimlerini servis tabağına alın. Hazırlanan sosu ekleyin ve karıştırın. İki saat buzdolabında bekletin. Bu sırada cevizleri robotta rendeleyin ve pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine dizin. 2-3 dakika rengi değişene kadar pişirin. Bu tarifte ceviz yerine fındık, badem veya antep fıstığı da kullanabilirsiniz. Dondurmayı salataya koyun ve ceviz serpin. Nane yapraklarıyla süsleyin.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]