Bugün sizlerle Ramazan’ın beşinci gününde her gün iftar menülerini paylaşacağım. Ramazan ayında bu hava daha sıcak ve günler daha uzundur. Bütün gün sıcakta oruç tuttuktan sonra, orucu bozarken ağır ve yağlı yemeklerden kaçının. Menülerdeki yemeklerin yağ ve tuz oranlarını mümkün olduğunca azaltın. Hafif yemeye, bol yeşillik ve sıvı tüketmeye özen gösterin. Meyveyi yemeyi unutmayın.
Menüler fikir vermek içindir, kahvaltı sofralarını hazırlarken eklemeler ve çıkarmalar yapabilirsiniz.
Herkese Mübarek Ramazan…
Ramazan İftar Menüsü:
Mahlota çorbası
tavuk dilimi
pirinç meze
Patates püresi
erik kompostosu
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]