Labne Mezeleri – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Tuğla kanepeler nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 6 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 20 dakika, ara öğün, kahvaltı, kahvaltılık tarifler, kanepeler, labne tarifleri, mezeler, pratik atıştırmalıklar, yılbaşı sofrası, kahvaltılık yemekler

4 4 5 1

Bugünün tarifi Sarımsaklı Domatesli Kanepe. Sade, sunumda şık, lezzette mükemmel! Fazla uğraşmadan bu yılbaşı sofralarınıza farklı bir renk katabilirsiniz.

Dolgu için kahvaltılık sos veya baharatlarla tatlandırılmış domates ve biber salçası karışımı kullanabilirsiniz. Evde kurabiye kalıplarına keserek yıldız, kalp ya da daire şeklinde kanepeler hazırlayabilirsiniz.

Aşk…

Kanepe Labne tarifi için malzemeler

    Bir paket dilimlenmiş ekmek

Salça:

    2 tatlı kaşığı hazır kahvaltılık sos veya domates ve biber salçası 100 gram labne 1 adet salatalık turşusu (doğranmış) eğer salça kullanılıyorsa (ceviz ve baharat)

Sarımsaklı Labne:

    100 gram Pınar Labne, 1 diş sarımsak, 1 tutam maydanoz

Dekore etmek:

Labne kanepe tarifi nasıl yapılır?

Ekmek dilimlerinin kenarlarını dikkatlice bıçakla kesiyoruz ve ekmeği dikdörtgen şeklinde ortadan ikiye kesiyoruz. Salçalı labne için tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Başka bir tabakta sarımsaklı labne ile hazırladığınız malzemeleri karıştırın. Hazırladığınız ekmek dilimlerinden birini servis tabağına alın ve üzerine salçalı labne peynirini kalın bir tabaka halinde yayın. Üzerine ikinci kat ekmeği koyup üzerine sarımsaklı labneyi yayıp bıçakla düzeltiyoruz. Tüm ekmek dilimlerine aynı işlemi yapın. Ayağı çeri domates ve maydanozla süslenir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın