Pratik hamur işleri – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Hey, yaklaşık bir haftadır görüşemiyoruz. Bir hafta, hayatınızda değişiklikler yapmak veya yaptığınız planları hayata geçirmek için kısa bir süre gibi görünebilir ama aslında öyle değil. Bunu bu hafta yaşanan olaylardan anlıyorum.

Hafta sonu için pek çok planım varken bir Cuma öğleden sonra aniden hastalandım. Olaylar o kadar hızlı gelişti ki 1.5 saat içinde ameliyata alındım. Sonuç olarak hafta sonunu hastanede geçirdim ve şimdi size eskiden dinlendiğim yatağımdan yazıyorum.

İyi ki blogum var yoksa sıkılabilirim 🙂 Umarım cuma günü yaptığım taramadan sonra hayatım normale dönebilir ama sizlerle paylaşmaya fırsat bulamadığım tariflerimi paylaşacağım. kadar ve sonra.

Sonunda, telefona cevap vermemişsem, uyuyakalmış olmalıyım. Büyük aşk 🙂

Pratik börek tavası tarifi malzemeleri

    2 yufka veya kalan yufka 1 yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt İsteğe göre beyaz peynir ve maydanoz

Pratik börek tava tarifi nasıl yapılır?

18-20cm yufka kullanacaksanız 2 yufka kullanacaksanız 28-30cm teflon kalıbı sıvı yağ ile yağlayın ve yoğurt, yumurta, sıvı yağ ve ayranı çırparak börek için sosu hazırlayın. kuyu. İlk yufkayı kenarları yukarı gelecek şekilde tepsiye yerleştirin ve üzerine biraz yoğurt sosu sürün. İkinci yufkayı da ikiye bölün, ilk yarısını ıslatın, büzüştürerek tavaya koyun ve üzerine elinizle ufaladığınız beyaz peynirden serpin. Hamurun ikinci yarısı için de aynısını yapın. İlk yufkanın kenarlarını kaplayarak böreğin üzerini kapatın. Kısık ateşte böreğin altı kızarana kadar pişirin, üzeri kızarınca spatula veya geniş bir tabak yardımıyla diğer tarafını çevirin ve kızartın. Ayakları sıcak.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın