Yılmaz Bey bizimle lezzetli bir tarif paylaştı. Penne Salmon, Somonlu Penne Makarna, bir lezzet cümbüşüdür. Parmesan, krema ve somunun uyumlu bir karışımıydı.
En kısa sürede deneyeceğim. Ellerinize sağlık.
İçerik Tablosu
Somon Penne – Somon Makarna Tarifi Malzemeler
100 gr penne makarna (100 gr 1 porsiyon)
80 gram kabak kreması
Füme Somon
tek yazdı
tuz – beyaz biber
tavuk çorbası
parmesan peyniri
Yapılışı:
1- Makarnayı haşlayıp süzün.
2- Kremayı tavaya dökün ve somon füme dilimlerini ekleyin. Kaynayan kremaya Parmesan peyniri, ince kıyılmış dereotu, tavuk suyu, tuz, beyaz biberi ekleyip birkaç dakika daha pişirin ve ocaktan alın.
3- Hazırladığınız sosu süzülmüş makarnaya ekleyin ve parmesan peyniri ve taze fesleğen ile süsleyerek servis yapın.
Hazırlayan: Yılmaz Edi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]