Kansas City dolandırıcılığı… Filmi izleyenler bu önermeyi anlayacaktır. Geçen gün annemin evinde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine internetten indirip izlediğimiz bir film. Lucky Slevin daha önce televizyona çıktı ama doğal olarak onu özlüyoruz çünkü pek televizyon izlemiyoruz.
Filmi işkenceyle izledik. Hayır, kötü film yüzünden değil. Acınası bakışımız. Eşim filmi CD’ye yazarak getirmiş. Filmi CD’ye yazarken çile başladı. CD’yi yakmak için 3 denemeden sonra başarılı oldu (olduğu sanıldı).
Filmi izlemeye başladık. Temanın tanıtımı ve devamı çok güzel ve çekici. Sonunun nasıl olacağını asla kestiremeyeceğiniz türden. Sonunda takılıp kalacaksınız ve vay be, işte bu kadar. İlk başlarda sıkıcı başlasa da iyi toparlanıyorsunuz ve sonunda kendinizi gözlerinizi alamadığınız bir driftin içinde buluyorsunuz.
Josh Hartnett harika bir iş çıkardı. Çok sağlam liste. Bruce Willis, Morgan Freeman, Stanley Tucci, Ben Kingsley. gel ve gör 🙂
Ama biz heyecanlı sahnelere kapılmışken film 45 dakikada bitti 🙂 Film bitmese de CD bitirdi. Başarılı yazma işleminin yarısının tamamlandığı ortaya çıktı. CD okuyamıyor diyerek bilgisayara takabiliriz. Düşündüğümüz gibi oldu ve filmi kaldığı yerden izlemeye başlayabildik, 10 dakika sonra film tekrar bitti 🙂 Farklı ortamlarda farklı bitiş zamanlarına sahip bir CD’miz oldu 🙂 Ertesi gün yeni bir kayıt dosyası yükledik. bir USB çubuğa ve bitirebildik.
Buna rağmen çok iyi bir filmdi.
Filme olan aşkımızın sebebi hikaye takıntımız ve onları izlemek için gösterdiğimiz amansız çabadan mı kaynaklanıyor? ne dersiniz? 🙂
Tatlandıralım…
Hatta onu tatlandıran sevgili Tossie bu gece puding istediğini ve ben de puding yapacağımı söyledi. Tabii dekorasyon ve renklendirme bana düştü…
Bu pratik tatlıyı dilediğiniz soslarla ve sadece evdeki reçellerle yiyebilirsiniz. Çok basit tariflerle restoran şıklığını sofralarınıza taşıyabilirsiniz.
İçerik Tablosu
Vişne soslu vanilyalı puding için malzemeler
- 1 paket vanilyalı puding 750 ml sütlü vişne reçeli
Vişne soslu vanilyalı puding tarifi nasıl yapılır?
Vanilyalı pudingi tarife göre pişirin. Fincanları ıslatıp muhallebi sıcakken yayın. Servis yapmadan önce bir gece buzdolabında beklettiğiniz muhallebiyi tabaklara alın ve üzerine reçeli dökerek servis yapın.
Not: Vişne reçeli tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]