Tam Buğday Börekleri – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Tam buğday unlu mamulleri nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 55 dakika, diyet, diyet blogu, diyet hamur işleri, diyet kardeşliği, diyet paylaşımı, diyet tarifleri, diyet sırları, diyet tarifleri, diyet, Tam Buğday Unu, Tam Buğday Unu Tarifleri , Hamur işleri

2 5 5 1

Diyet yapmak ve yemek yapmak biz kadınları her zaman endişelendiren ilginç bir ikilemdir. Diyet yapıyorsanız tam size göre bir tarif okuyorsunuz 🙂

Biliyorsunuz diyet günlüğü tuttuğum, diyet tarifleri ve denediğim diyetleri bir blogum daha var biliyorsunuz 🙂 Bu hafta sizlerle bir diyetisyenden aldığım çok etkili bir diyet tarifini paylaşacağım ve ben yapacak Bana katılmak isteyenlerle tekrar diyete başlayın.

Tabii ki, sadece yazmamı beklemeyin, diyet başarılarınızı ve başarısızlıklarınızı benimle paylaşın. Nasıl bir çözüm bulabiliriz, birbirimize yazalım 🙂

Tam buğday unlu mamul

Tam buğday unlu yufka tarifi malzemeleri

    2 yumurta 4,5 su bardağı tam buğday unu 1 tatlı kaşığı kırmızı biber 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 tatlı kaşığı tuz 2,5 tatlı kaşığı şeker 1 su bardağı ılık su 1 yaş maya (42 gr) çay bardağı zeytinyağı

içeri:

yukarı

Hazırlık:

Mayayı küçük bir kapta ezin, içine ılık su dökün, 1 çay kaşığı şeker ekleyin, iyice karıştırın ve 10-15 dakika mayalanmaya bırakın. Yoğurma kabına unu ve hamur için gerekli tüm malzemeleri alıp ortasını açarak mayayı ekliyoruz. Malzemeleri biraz karıştırın ve ön fermantasyon için 10 dakika bekleyin. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp yaklaşık 30 dakika hamurun iki katına çıkması için bekleyin. Hamurdan biraz un alıp tekrar yoğurun ve avucunuzun içinden küçük parçalar koparın. Ortasına peynir koyup istediğiniz şekli veriyoruz ve ardından yağlı kağıt serili fırın tepsisine beşer santim aralıklarla diziyoruz. Üzerine yumurta sarısı sürüp 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın