Fırında karnabahar nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek iki yorum var. Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası…Fırın Yemekleri Nilay Tulum, Fırında Yemek, Karnabahar Yemeği, Sebze Yemeği, Sizin Tarifleriniz
Çıkış tarihi: 03-06-2009
4 5 5 1
Sağlıklı, lezzetli ve pratik bir tarif. Daha önce kızartmayı denemedim. Ellerinize sağlık, Bayan Porco.
İçerik Tablosu
Fırında karnabahar tarifi malzemeleri
- 1 küçük karnabahar, 3 havuç, 3 patates, 1/2 kg kıyma, 1 yk. Domates salçası ve tuz
Fırında karnabahar tarifi nasıl yapılır?
Sırayla patates, havuç ve karnabaharı kızartıyoruz. Kızaran sebzeleri fırın tepsisine alın. Kıymayı kavurun, salçayı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Tuzunu ekleyip biraz sıcak su ekleyip kaynamaya getiriyoruz. Sosu sebzelerin üzerine dökün ve fırına verin.
Burcu Akkaya’nın yazdığı
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]