Krep – Krep – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Pankek – Bizim kültürümüzde pankek, pankek ya da pankek aslında birbirinden çok ayrı, çok ince. Hangi ülke olursa olsun özellikle kahvaltıların vazgeçilmezidir. Çeşitlendirme, yapmak kadar kolaydır.

Tatlısı, tuzlusu, pastası, paketi hepsi birbirinden lezzetli. Bugün size tatlı ve tuzlu bir örnekle birlikte basit bir turta tarifi vereceğim. Gerisi sizin hayal gücünüze ve zevkinize kalmış.

Tuzlu Gözleme ve Kefir Gözleme Tariflerine yazılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tarif videosu:

O zaman başlayalım 🙂

Krep – Krep tarifi malzemeleri

    1 adet orta boy yumurta 155 gr un 250 ml süt 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı (ekmek kızartma makinesi veya tava yüzeyini yağlamak için)

Servis için:

    Taze meyveler veya soslar

Börek – Börek tarifi nasıl yapılır?

Un, kabartma tozu, tuz ve şekeri birlikte eleyin. Yumurta ve sütü birlikte çırpın. Unlu karışımı süt ile aşağıdan yukarıya doğru karıştırıp 2-3 kez karıştırın, üzerlerine fırçayla biraz yağ sürün ve kullanacağınız tavayı veya makineyi ısıtın, pankek hamurundan yarım kepçe kadar kızgın ocağa dökün. tava. Yüz yukarı geldiğinde diğer tarafı çevirin. Bir süre daha pişirip servis tabağına alın. Seçeceğiniz soslar ve meyveler ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın