Rulo Makarna – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Makarna Makarna nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 26 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Böreği, kolay yemek, börekler, pratik börekler, yazlık tarifler, yufka, börekler

Çıkış tarihi: 07-09-2008

4 5 5 1

Nitekim yaz sıcağında insan yemek yemek bile istemez. Karpuz ve Buzlu Kan Kırmızı Peynir mükemmel bir akşam yemeğidir. Tabii sofrada bir karpuz varsa yüzlerce hafif ikame üretilebilir. Böylece sıcaklar bunalınca ağır yemeklerden vazgeçmek size düşmez.
Makarna, bir gün önceden kalan makarnaları değerlendirebileceğiniz kolay ve lezzetli bir tarif. Erişte sayesinde içi yumuşak kaldığı için sulu bir böreği de andırıyor.
Benim gibi bir işten geldiğinizde çok zor olmayacak bir şey yapmak istediğinizde bu bir cankurtaran. Yanındaki biberi 2-3 kere közleyince kendi zevkiniz için söylemeyin…

Makarna tarifi malzemeleri

    2 yufka 2 yumurta 250 gram beyaz peynir 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt Yarım paket makarna (kesilebilir, sarılabilir veya sarılabilir) Arzuya göre maydanoz 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Makarna Böreği Tarifi nasıl yapılır?

Erişteleri bol suda yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 6-7 dakika) haşlayın. Süt, sıvı yağ, ayran ve yumurtaları karıştırarak bir sos hazırlayın. Peyniri ezin ve makarna ile karıştırın. İstenirse maydanozu doğrayın ve bu karışıma ekleyin. Orta boy bir borcamı margarinle yağlayın ve yufkalardan birini fırçayla sürün. Makarna ve peynir karışımını yayın ve sosun yarısını üzerine dökün. İkinci yufkayı da açıp kalan sosu üzerine yayın. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede altın rengi alana kadar pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın