Kolay Tart (Portakallı) – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Kolay Tart (turuncu) nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Kolay Türkçe Tulum Nilay, Portakallı, Portakallı, Pratik, Tart, Börek

Çıkış tarihi: 26-02-2008

4 5 5 1

Dün ilk tartımı denedim. Çok ilginç bir çalışmaydı. Baktığınızda pratik olarak açılıyor. Çok güzel bir portakal aroması ve aroması verdi ve süslemek için fazla çaba gerektirmedi.

Kolay Tart İçin Malzemeler (Portakallı)

    1 paket hazır tart unu 2 yumurta 100 gr. Margarin 1 paket krem ​​şanti 1,5 çay bardağı süt 4-5 portakal fındık

Hazırlık:

Tart ununa margarin, 2 yumurta ekleyip yoğurun. Koyulaşıp yapış yapış olacağından korkmayın ve hamuru yağladığınız tart kalıbına, değilse uygun kalıba, yer yoksa son çare olarak çıkarım için dökün. 175 derecede önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika. pişir onu Hamur mayalandıktan sonra soğumasını bekleyin (beklemezseniz benim hamurum gibi bozulabilir 🙂 Bu arada krem ​​şantiyi yapmaya başlayın her zamanki gibi soğuk sütle krem ​​şantiyi yapıyoruz ama ben ilave ettim. daha kalın yapmak için daha az süt. Portakalı soyun ve dilimler halinde kesin. Pişen tart hamurlarının üzerine krem ​​şantiyi yayın ve portakalları dıştan içe doğru dizin. Her bir fındığı bir fındık ile süsleyin. o yaptı 🙂

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın