Mantarlı çedar nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Yeşil Biber, Güveç, Cheddar Peyniri, Kolay, Lezzetli, Mantar, Pratik, Pratik Tarifler
Çıkış tarihi: 01-21-2008
4 5 5 1
Diyet Tarifleri ile bir başka kolay, pratik ve lezzetli diyet tarifi sizlerle…
İçerik Tablosu
Cheddar mantarı tarifi malzemeleri
- 1 paket mantar ½ su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri 1 yemek kaşığı tereyağı (ben sıvı yağ kullandım) 2 adet pul biber Tuz ve pul biber
Kaşarlı mantar tarifi nasıl yapılır?
Mantarları iyice yıkayın ve köklerini çıkarın. Güveç varsa, yoksa borcama konur. Her parçaya küçük bir parça tereyağı koyun (daha hafif olması için bir damla zeytinyağı ekledim). Ardından biraz tuz ve rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin ve piştikten sonra baharatları serpin. Dilerseniz daha renkli bir görünüm için benim gibi biber ekleyebilirsiniz. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında istenilen kıvama gelinceye kadar pişirilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]