Dezenfektan nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 22 yorum var. Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Türk Bulguru, Çay Saati, Çay Yanında, Günün Tarifi, Kısır, Kısır Nasıl Yapılır, Kötü Tarif, Kötü Tarifler, Kötü Yapılış, Lezzetli Kısır, Mezeler, Kötü Tarif, Pratik Zeytinyağı, Pratik Tarifler
Çıkış tarihi: 02-11-2007
4 5 5 1
Kadınlar günlerinin ve çay satışlarımızın olmazsa olmazı. Daha önce tatmayanlar için pişmemiş bir ev olması neredeyse imkansız 🙂
Kızamık yapan ve yiyenlerdenim ama annemin kızamık tadını şimdiye kadar tattıklarımdan daha çok seviyorum.
Annemin tarifinden bazı malzemeleri alarak sizler için süper kıvamlı bir tarif yaptım. Şimdiden afiyet olsun…
İçerik Tablosu
Arpa tarifi malzemeleri
- 2 su bardağı ince bulgur 3 su bardağı sıcak su 1 iri kuru bulgur 2 iri domates Yarım demet kuru maydanoz veya 5 dal taze nane Yarım demet yeşil soğan 1 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı biber veya salça, nar pekmez (isteğe bağlı) ) Yarım limonun suyu 2 yeşil biber 2 marul yaprağı (isteğe bağlı) kırmızı biber Tuz
Burberry tarifi nasıl yapılır?
Soğanı yemeklik doğrayın ve yağda pembeleşinceye kadar kavurun ardından salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. Pişen soğan ve salçayı ocaktan alıp sıcak su ilave edip karıştırın. Bulguru ve tuzu tencereye ekleyip iyice karıştırın. Kapağı kapatın ve 15-20 dakika şişmeye bırakın. Bulguru yaparken yeşil soğan, maydanoz, marul, domates ve biberleri ince ince kıyın. Tüm malzemeleri limon suyu ve nar ekşisi ile birlikte tenceredeki bulgura ekleyin, karıştırın ve servis yapana kadar tencerede bırakın. Ilık veya soğuk olarak servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]