Marmelatlı kurabiye butonu – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Marmelatlı kurabiye nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 12 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk çayı 5, çay saati, düğme kurabiye, hindistan cevizli düğme kurabiye, kurabiye, kurabiye tarifi, kurabiye tarifleri, marmelat, kurabiye Bisküvi

Çıkış tarihi: 07-27-2007

4 5 5 1

Marmelatlı kurabiyeler en sevdiğim kurabiyelerden biridir, hamuru çok tatlı olmadığı için marmelatla mükemmel bütünleşme sağlar. Hindistan cevizi sevmeyenler istese kullanamaz ama zarif durduğu için tavsiye ederim.

Bisküvilerin üzerine marmelatı dökmeden önce mutlaka soğumaya bırakın. Ilık veya sıcak dökerseniz bisküvi marmelatı emer ve resimdeki kadar parlak görünmez.

Dilerseniz un miktarını biraz azaltıp içine kakao ekleyebilirsiniz.

Aşk…

Marmelatlı Düğme Tarifi İçin Malzemeler

    Yarım paket şekerleme margarini (125 gr) 1,5 çay bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı vanilya şekeri 1 yumurta (içinin sarısı, dışının beyazı) 4 çay bardağı un Üzerini kaplamak için 1 çay bardağı rendelenmiş hindistan cevizi bisküvi

Marmelatlı kek tarifi nasıl yapılır?

Tüm hamur malzemelerini derin bir karıştırma kabında hamurdan ayrılıp bir araya gelinceye kadar yoğurun. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın ve avuç içlerinizle hafifçe bastırın. Bisküvilerin hepsini yumurta aklarına bulayıp geniş bir tabağa hindistan cevizi serpin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralarında 2 cm olacak şekilde dizin. Kurabiyelerin ortasına parmağınızla bastırıp delikler açın. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 30 dakika pişirin. Kabuklarını soyduktan sonra servis tabağına almadan üzerini dilediğiniz marmelatla süsleyerek servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın