Doldurulmuş yumurta – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Hep söylerim mutfağım sığınağımdır ya… Bugün her şeyi bırakıp mutfağıma koştum. Fazla bir şey yapmanıza gerek yok, mutfaktaki hava bile yetiyor aslında…

Mutfağım ve elime aldığım yemek dışında her şey anlamını yitiriyor sanki uçup gidiyor. İki gün giremezsem, stresi üzerimden atamadığım için endişelenmeye başlıyorum ya da öyle görünüyor.

Yumurta dolması da bu günlerden birinin ürünüydü. Yavaş yavaş kurdum, yavaş yavaş vurdum. Bunun dışındaki her şeyi sildim…

Adını yumurta dolması koydum.

Aşk…

Doldurulmuş Yumurta Tarifi Malzemeler

    4 adet yumurta 1 çay kaşığı Dijon hardalı 2 dal dereotu 2 yemek kaşığı krem ​​peynir (labne veya beyaz peynir de olabilir) tuz

dekore etmek

    Salatalık turşusu ve közlenmiş kırmızı biber

Yumurta dolması tarifi nasıl yapılır?

Yumurtaları 10 dakika kaynatın. Haşlanmış yumurtaları soğuk suya koyun ve tamamen soğumasını bekleyin. Yumurtaları soyun ve uzunlamasına iki parçaya bölün. Dereotunu ince ince kıyın. Sarısını dikkatlice çıkarın ve bir kaseye koyun, peynir, hardal, dereotu ve tuzla macun kıvamına gelene kadar karıştırın ve bir torba kremaya koyun. Hazırladığınız karışımı yumurtaların ortasına sıkın. Salatalık turşusu ve közlenmiş kırmızı biber ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın