Labneli sebzeli pankek – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Labneli sebzeli krep nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 7 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türkçe 30 dk Atıştırmalıklar, krep tarifleri, lapnel pankek, peynirli pankek, resimli vegan pankek, vegan pankek yapılışı, vegan pankek tarifleri, pratik tarifler

5 3.4 5 1

Pankekler Pazar kahvaltınızı renklendirebilir, zarif bir et yemeği hazırlamak için kullanılabilir ve hatta çok az hazırlıkla öğle veya akşam yemeğini tamamlamamıza yardımcı olabilir.

7’den 70’e herkesin bu kadar geniş kullanım alanına sahip bir tarif istemesi çok doğal. Sebzeli pankek de evde kolayca uygulayabileceğiniz ve daha az sebze ile düşük maliyetle hazırlayabileceğiniz bir tarif.

Aşk…

Labneli sebzeli gözleme için malzemeler

Krep için:

    1 yumurta 3 su bardağı süt 2,5 su bardağı un 1 adet kabartma tozu

İç harç için:

    1 paket labne 3 orta boy havuç 4 sap zeytinyağı tuz

Labne ile sebzeli pankek nasıl yapılır?

Havuçları soyup rendeleyin, pırasanın ilk katını çıkarın, yıkayın ve çok ince dilimler halinde kesin. Zeytinyağını tavaya alın, yağ kızınca havuç ve pırasaları tavaya alın. Tuz ve istediğiniz baharatları ekleyip orta ateşte 10 dakika karıştırarak pişirin. Ardından soğuması için ocaktan alın. Tüm krep malzemelerini derin bir kapta karıştırın (blender kullanmanızı tavsiye ederim). Teflon bir tavayı sıvı yağ ile yağlayın. Krep hamurundan küçük bir kepçe veya cezve alarak tavaya dökün. Tavayı sallayın ve hamuru tavaya yayın. Her iki tarafı da pişirin. Pişen pankekleri geniş bir tabağa üst üste dizin. Tüm krepler piştikten sonra kreplerden birini tezgaha alın. Yayvan labneyi krepin üzerine yağ bıçağıyla yayın. Son olarak pankekleri sebzeli karışıma bulayıp servis tabağına alın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın