Gruyere Peyniri Sosu ve Kanatları – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Gruyere peynir sosu ve kanat nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Hindi Et Sosu, Gruyère Peyniri, Kızarmış Kanat, Peynir Sosları, Tavuk Sosları, Et Yemekleri

Çıkış tarihi: 06-25-2008

4 5 5 1

Dün gece karım her zamanki kızarmış tavuğunu yedi. Bu kez kızarmış tavuğu farklı bir sosla renklendirip biraz yenilik katmak istedim. Kanat kızartma tarifine buradan ulaşabilirsiniz. Denediğim sos, nar gibi kızarmış tavuğun yanına çok yakıştı. Sarımsak inanılmaz bir lezzet katıyor ve iştah kabartıyor.Gruyere peynirli soslar genellikle ızgara etlerde kullanılıyor ama ben bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.

Gruyere peynir sosu

Gruyere Peynir Sosu ve Kanat Tarifi İçin Malzemeler

    60-70g Gruyere peyniri 3-4 yemek kaşığı çiğ krema 3-4 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak 5-6 dal maydanoz Tuz ve pul biber

Gruyere peynir sosu ve kanat tarifi nasıl yapılır?

Tüm peynir ve sarımsak küçük parçalar halinde kesilir veya rondoda rendelenir. Maydanozu yıkayın, ince doğrayın ve peynire ekleyin. Krema, mayonez, tuz ve karabiberi birlikte çırpın. Etle veya ayrı bir tabakta servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın