Mürdüm erikleri bir güzelce yıkanır çekirdekleri çıkartılır.
Dörde kesilir, şekeri suyu verilip ocağa alınır, kaynamaya bırakılır.
Erikler ezilince rondolanır.
1 yemek kaşığı un 1/2 bardak suyla eritilip kaynamış eriklere dökülür. Biraz fokurdadıktan sonra altı kapatılır.
Tepsilere yağlı kağıdı serilip ince dökülür.
Ben üç tepsiye ince br şekilde döktüm. 2 günde güneşte kurudu.
Güneş olmazsa fırında 100 C 15 dk. kurutulur.
Kuruyan pestiller ceviz veya sade sarılıp hindistan cevizine bulanır.
Kesinlikle deneyin en doğalı dan pestilleriniz olacak sevgilerimle
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]