Bamya Kavurması Nasıl Yapılır? – Ferishtah.com

15 dak.

Hazırlama Süresi

Malzemeler

  • Yarım kg bamya
  • 1 adet domates
  • 4 – 5 adet sarımsak
  • Yarım limon suyu
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Servis Önerisi

Et veya tavuk yemeği yanında servis edin.

Bamya Kavurması Nasıl Yapılır?

1. Bamyaları 2 – 3 parçaya doğrayın.

2. Zeytinyağını geniş bir tavaya alın orta ayarda ısıtın.

3. Bamya, doğranmış domates, limon suyu, karabiber ve tuzu ilave edin karıştırarak pişirin.

4. 10 – 15 dakika kadar kavurun.

5. Bamyanın rengi dönünce hazırdır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın