Pırasa Kömbe – En Sevdiğim Yemek

Önce haçımızı kaşıyalım; Bu nedenle derin bir kapta her şeyi karıştıralım ve hamur kulak memelerinin bağlantısına ulaştığında işlemi durduralım.

Ağzınızı temiz bir bezle kapatın ve kaynamasını bekleyin.

Şimdilik iç çamuru düzeltelim; Bu nedenle pırasanın iki dalını küçük küçük doğrayalım ve 2 3 yemek kaşığı sıvı yağın içine atalım. Daha sonra evinize dilediğiniz peynir çeşidini koyabilirsiniz.

O halde hamurumuzu açmaya başlayalım. Hamurumuzu iki eşit parçaya ayıralım ve önce bir parçayı açalım. Kullanacağınız tepsinin boyutuna bağlı olarak.

Un serpilmiş bir tepsiye yayın, iç toprağı dökün ve diğer hamuru bir önceki hamurla aynı şekilde açalım.

İçimizdeki çamura odaklanalım. Daha sonra hamurumuzu enine ve boyuna büyük parçalara ayıralım.

Üzerine 1 yumurtayı fırça yardımıyla karıştırın. Siyah kimyon ve susam serpin.

200 derecede önceden ısıtılmış fırında nar gibi kızarana kadar pişirelim.

Bu tarifi pırasa ile denedim ama ıspanak, kıyma veya patates ile deneyebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın