Balık sofrasında servis yapabileceğiniz çok lezzetli tereyağlı karides güveç yapıyoruz
Sarımsakları soyup minik minik doğuyoruz
Bir tavaya 1,5 yemek kaşığı tereyağı alıp eriyince sarımsakları ilave edip 1 dakika kavuruyoruz
Yıkayıp suyunu sürdürdüğümüz karidesleri ilave edip kavurmaya devam ediyoruz
Karides önce suyunu bırakıyor, sonra suyunu çekince toz biberi ilave edip bir dakika daha kavurup ocaktan alıyoruz
Güveç kabına bölüştürüyoruz
Kalan tereyağı karides güvenlerini üzerine koyuyoruz
Servis yapmadan 5 dk önce ısıtılmış fırında 5 dk pişiriyoruz ve sıcak sıcak servis yapıyoruz
Tereyağlı karides güveç hazır
Afiyet olsun 😋
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]