Dışı çıtır içi yumuşak kalamar tava yapıyoruz
Doğranmış olarak aldığımız kalamarı bir kabın içine alıyoruz
Üzerine 1 adet kesme şeker, 1 limon suyu ve 1 çk karbonat ilave ediyoruz ve güzelce karıştırıyoruz
Üzerine 1 şişe maden suyu döküyoruz,ve üzerini kapatıp 5 saat buzdolabında bekletiyoruz
Dolaptan aldığımız kalamarı bir süzgece alıp suyunu süzdürüyoruz
Bir tabağa un ve tuz ilave edip karıştırıyoruz
Tavaya sıvıyağ alıp ısıtıyoruz
Kalamarı önce kağıt havlu Üzerine alıp suyunu alıp una buluyoruz
Isınan yağda önlü arkalı altın rengi alana kadar pişiriyoruz
Sıcak sıcak servis yapıyoruz
Kalamar tava hazır
Afiyet olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]