Kaygana Kahvaltı Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Kaygana Kahvaltı Tarifi için unu, sütü ve yeteri kadar tuzu bir çırpma teli ile karıştırma kabına alalım.

Üç yumurta ekleyin ve tekrar çırpın.

Doğranmış maydanozu ekleyip karıştırın.

Uygun bir tavaya sıvı yağı koyup kızdırın.

Tavaya hazırladığımız hamurdan 2 kepçe (küçük kepçe ile yaptım, büyük olursa 1 kepçe yeterli olur) dökelim, çevirerek iki tarafı da kızarana kadar pişirelim. .

Hamur bitene kadar bu işleme devam edelim. Bu tariften 5 adet slip elde ettim.

Kaygan sıcaklığımızı verelim.

Afiyet olsun 🙂

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın