Fırında Kremalı Mezgit Tarifi için önce mezgit yapraklarını tereyağına bulayın ve bir fırın tepsisine yerleştirin.
Haşlanmış ve patates püresini aynı tavada karıştırın.
Üzerine maydanoz ve rendelenmiş sarımsağı ekleyin.
Tuz ve karabiber ekleyin, iyice karıştırın.
Üzerine kremayı dökün ve limon kabuğu rendesini ekleyin. Kaynatın ve balıkların üzerine dökün ve boşaltın.
Balık, ısıtıldıktan sonra pişirme kabında su tutacaktır. O suyu dökme!
Yarım limonun suyunu kremanın üzerine dökün, biraz karabiber serpin ve fırına verin.
200 derecede 20 dakika pişirin.
Fırında Kremalı Mezgit servise hazır.
Rahatlayın, keyfini çıkarın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]