medyauzmani.com

kandil çubuğu

Yağ Çubuğu Tarifi Malzemeler

  • 3 un 4/4 su bardağı
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı mahlep
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 125g tereyağı
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

bulmak;

  • 1 su bardağı susam
  • bir yumurta akı
Bir gaz lambası tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamur malzemelerini bir kaba alıp yumuşak bir hamur yoğurun.
  2. Kullanılan malzemelerin oda sıcaklığında olmasına dikkat ediniz.
  3. Daha sonra elimizle küçük parçalar alıp masanın üzerinde yuvarlayalım.
  4. Uçlarını eşit uzunlukta olacak şekilde bıçakla kestim.
  5. Yumurta beyazına bulayın, ardından susamları bulun ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
  6. 170 derecede ısıtılmış tepside 20 dakika pişirin.
  7. Yumuşak olduğu için çok hızlı pişirmemeye dikkat edin.
  8. Sıcakken merdivenlerden kaldırmayın, kırılır.
  9. Soğuyunca servis tabağına alabilirsiniz.

Farklı şekiller kandil halkası😊.

Yağ çubuğu tarifi

Kandil Bar’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın