Meşhur Şok Kalıp Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Yumurtaları ve şekeri kaseye ekleyin ve bir karıştırıcı ile çırpın.
Süt ve sıvı yağı ekleyip karıştırmaya devam edin.
Un, kabartma tozu ve vanilyayı süzgeçten geçirelim ve spatula ile karıştırmaya devam edelim.
Kalıbımızın altını bol yağla yağlayalım ve iri ceviz parçaları ekleyelim.
Hamurumuzu kalıba dökelim
170 derecede önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.
Bir kürdan deneyelim
Fırından çıkardığımız keki kalıpta 5 dakika dinlendirelim, sonra ters çevirelim ve çıkaralım.
Meşhur Şok Kalıp pastamız hazır.
Tarifteki ölçüler 1 kalıp için uygundur.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]