Lezzetli bir havuç kereviz salatası için çok faydalı bir tarif. Kavrulmuş cevizle harika oluyor, saklayın ve deneyin.
Kereviz öğütürken keskin kokusundan hoşlanmıyorsanız, birkaç kez suda yıkayın ve süzün.
Havuç rendelenir ve kerevizli bir kaseye konur.
Dökülen yoğurt biraz su ile açılır ve tuz ilave edilir.
Yoğurt, kerevize ilave edilip karıştırılır (dilerseniz sarımsak da ilave edebilirsiniz), ceviz ve iri kıyılmış yağda kavrulur.
Toz biberi ilave edip hemen ocaktan alın ve kereviz ve yoğurdun üzerine yayın.
Kokusuz ve Çok Sağlıklı Tatlı Havuç Salatası kaşık kaşık yenmeye hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]