Fileto Palamut Tavası Tarifi – En Sevdiğim Yemekler

Fileto Palamut Tava Tarifi için,

Balığı güzelce yıkayıp suyunun bitmesini bekleyelim.

Dilerseniz balıkları daireler halinde kesebilirsiniz.

Süzülen balığın üzerine tuz dökelim ve her iki tarafını mısır ununa bulayalım.

Orta-kısık ateşte ve karanlıkta kızgın yağda pişirelim, diğer tarafını spatula yardımıyla çevirelim ve eşit şekilde kızartalım.

Not: Balığı kızarmadan çevirirseniz dağılabilir.

Fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serilmiş bir tabağa alın.

Hazır olan lezzetli balığın yanına salata yaparak afiyetle yiyebilirsiniz 👌😋🍴🐟

Fileto Palamut Tavası hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın