Acuka Nasıl Yapılır – Tatlı Tariflerim

Merhaba arkadaşlar. Aranızda akuka yiyen var mı? ya da ilk kez yiyecek, ilk kez deneyecekler, bu tarif kaçmaz. Umarım bundan sonra önceden paketlenmiş acuca almayı bırakırsınız. Sabahları lezzetlidir. Aynı zamanda arkadaşlarımızla yaptığımız tarih tablolarına da çok yakışıyor.

Mutlaka tarifini isterler. Hadi beraber yapalım :))

Acuka tarifimiz için önce cevizlerimizi, ekmeğin yarısını, salçayı, bir tatlı kaşığı tuzu, bir tatlı kaşığı kırmızı biberi, bir tatlı kaşığı karabiberi, bir tatlı kaşığı kekiği ve bir tatlı kaşığı naneyi ekleyelim. .

Baharat miktarını damak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Sarımsağı ikiye kesip atalım.

Kalan ekmeği parçalara ayıralım ve üzerine zeytinyağımızı dökelim. (Ben baharatlarımda kimyon kullanmadım dilerseniz siz de kullanabilirsiniz)

Aslında sıra önemli değil, istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Tüm aletleri topladıktan sonra rondomamızın kapağını kapattım ve yavaşça düğmeye basarak açtım.

Not: Uzun süre rondo düğmesine basmayın. Makineniz ısınabilir ve ekipmanlarımızda koku ve koku bırakabilir. Öyleyse, tıklayıp bırakarak yavaşça çalıştıralım.

Tüm malzemeler birleşene kadar bu işlemi yapalım.

Daha sonra servis yapacağınız tabağa alıp üzerine biraz zeytinyağı gezdirelim.

Süs olarak ceviz kullanıyorum siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ya da bir kavanoza koyup dolaba koyun, yediğinizde kullanıp tekrar dolaba koyabilirsiniz.

Nefis ev yapımı Acukamız hazır.

Umarım beğenmişsindir. Deneyecek arkadaşlarımıza kolay gelsin.

Yemek yemek ister 🙌.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın