Puf Böreği Pide – En Sevdiğim Yemek

Milföylü pide tarifi için önce fırınımızı 200 dereceye getirelim.

Daha sonra tavaya sıvı yağı koyup biraz ısınınca yemek için doğradığımız soğanları ilave edin.

3-4 dk. Bu şekilde karıştırın, domates, tuz, karabiber ve karabiberi ekleyip 2-3 dakika pişirin. kuruyana kadar.

Üzerine haşlanmış ve ezilmiş patatesleri ekleyin.

3-4 dk. Bu şekilde pişirin ve soğuması için bir köşeye alın.

Milföy hamurunu dondurucudan çıkarın.

7-8 dk. biraz un serperek kabarmasını bekleyin.

İç harcı ve patatesleri koyup kenarlarını bükün.

Katlanmış kenarlarına yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış fırında altın rengi olana kadar pişirin. 👌.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın