Milföylü pide tarifi için önce fırınımızı 200 dereceye getirelim.
Daha sonra tavaya sıvı yağı koyup biraz ısınınca yemek için doğradığımız soğanları ilave edin.
3-4 dk. Bu şekilde karıştırın, domates, tuz, karabiber ve karabiberi ekleyip 2-3 dakika pişirin. kuruyana kadar.
Üzerine haşlanmış ve ezilmiş patatesleri ekleyin.
3-4 dk. Bu şekilde pişirin ve soğuması için bir köşeye alın.
Milföy hamurunu dondurucudan çıkarın.
7-8 dk. biraz un serperek kabarmasını bekleyin.
İç harcı ve patatesleri koyup kenarlarını bükün.
Katlanmış kenarlarına yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış fırında altın rengi olana kadar pişirin. 👌.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]