Bağdan topladığım fasulyeleri kullanmak için bu şekilde yapıp dondurucuya atıp kışın taze yiyorum😍
Buzdolabında Taze Fasulye Nasıl Yapılır?
Fasulyeleri güzelce yıkayalım, kemikleri istediğimiz gibi olursa kemiklerini alıp doğrayalım.
3 adet domatesi rendeleyin ve kabuklarını atın.
Derin bir tavaya sıvı yağı alıp biraz ısıttıktan sonra domatesleri ekleyip 2-3 dakika kavurup biberleri ilave edelim.
Taze fasulyeleri ekleyip fasulyelerin rengi açıktan sarıya dönene kadar kavuralım.
Renk değiştirdikten sonra tamamen soğumaya bırakın.
Buzdolabı poşetlerine eşit şekilde bölüp buzluğa koyalım 👍
Dondurucu Kış Fasulyelerimiz hazır.
Çıkarıp kışın yiyelim 😍
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]