Brownie Tarifleri – Çikolata ve Meyve Hikayeleri

ŞEYLER

    3 yumurta akı

    bir tutam tuz

    3 paket bitter çikolata (1 paket 60 gram)

    1 paket kabartma tozu

    ORTADA

    2 yemek kaşığı süt reçeli

    YUKARIDAKİLER

    3 paket bitter çikolata (1 paket 60 gram)

    1 paket sütlü çikolata



Yumurta aklarını bir tutam tuz ile beyazlaşana kadar çırpın. Benmari usulü eritilmiş çikolata ve kabartma tozunu ekleyip son bir kez karıştırın. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayın. 165 ° önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.Sürenin sonunda elinizle yuvarlayın. Bir parça karışık kuruyemiş alın. Elinizde hafifçe uzatın. Bir çay kaşığının tersi veya baş parmağınızla bastırarak küçük bir delik açın. Kalan çamuru eşit şekilde hazırlayın. Kaşık ucuyla süt reçeli ile boşlukları doldurun. 30 dakika buzdolabında dinlendirin, üzerini süslemek için çikolatayı ayrı kaplarda benmari usulü eritin. Brownileri çikolataya batırıp tel ızgara üzerine alın. Kalan çikolata ile süsleyin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın