Ev Yapımı Kumpir Tarifi – Tatlılarım

Kumpir Sırrı için,

Önce patates 45 dk. Yarı pişene kadar suda pişirin.

Suya alınır ve alüminyum folyo ile kaplanır.

250°C fırında bir saat pişirin.

Fırından çıkınca ortadan ikiye bölünür.

Rendelenmiş kaşar serpilir.

Küçük doğranmış havuç ve bezelyeler başlanıp patateslerin üzerine serpilir.

Sosis ince doğranmış ve yağda kızartılır.

Ketçap dökülür, karıştırılır ve patateslerin üzerine konur.

Mısır, ince kıyılmış zeytin, ince doğranmış kornişon turşusu, mor lahana turşusu da bolca konur.

Ketçap ve mayonez dökülerek servise hazır.

Kumpir hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın