Çilekli Tartlet Nasıl Yapılır (Ayrıntılı Talimatlar)

Kreması için vanilya hariç tüm malzemeler bir tencereye alınır.

Kaynayıncaya kadar karıştırılır, pişen krema ocaktan alınır ve vanilya eklenir.

Öte yandan rondoda un, pudra şekeri ve tuz alınır.

Daha sonra buzluktan gelen tereyağı eklenir ve karıştırılır.

En son yumurta eklenir ve hamur toparlanır.

Ekmek 30 dakika buzdolabına alınır dinlendirilir.

Hamur, yemeğin içinde kabarmaması için yağa yerleştirilir.

Hamur yayılır ve malzemeler çatalla atılır.

180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirilir.

Pişen tartlet fırından çıkarılır ve soğumaya bırakılır.

Kremayı sıkın ve üzerine çilekleri koyun.

yemek istiyorum ⭐️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın