Kavrulmuş Karnabahar ve Roka Salatası

Kavrulmuş Karnabahar ve Roka Salatası için,

Karnabahar küçük parçalar halinde kesilir ve yıkanır.

Geniş bir kapta zeytinyağı, limon suyu, kimyon, karabiber ve tuzu ekleyip iyice karıştırın. Bu çorba kaplıdır. 15 dakika. oluyor.

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize alıyoruz.

Önceden ısıtılmış 150. ile 170dr arası hafif kızarana kadar pişirelim. 30 dk. bu yeterli.

Bazı salata malzemeleri istenilen büyüklükte kesilir.

Nar taneleri kırılır.

Zeytinyağı ve tuz eklenerek tüm malzemeler geniş bir kapta iyice karıştırılır. Ve servis tabağına gönderilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın