Fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi için malzemeler
- 1 kilo kemiksiz tavuk budu
- 1 paket Kremalı Mantar Çorbası
- 1 krem köşe
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavuk butlarını yıkayıp kuruladıktan sonra dikdörtgen fırın tepsisine yerleştiriyorum.
- Toz halindeki kremalı mantar çorbası serpin.
- Ardından 200 ml kremayı tüm tavukları kaplayacak şekilde dökelim.
- 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika altın sarısı olana kadar pişirin.
- Son on dakika fırından alıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpelim ve tekrar fırına verelim.
- Peynir eriyene ve rengi dönene kadar fırında tutalım. Afiyet olsun.
Fotoğraflı fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi
Fırında kremalı mantarlı pratik tavuk yazısı ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]