medyauzmani.com

Kremalı mantarlı fırında tavuk

Fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi için malzemeler

  • 1 kilo kemiksiz tavuk budu
  • 1 paket Kremalı Mantar Çorbası
  • 1 krem ​​köşe
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuk butlarını yıkayıp kuruladıktan sonra dikdörtgen fırın tepsisine yerleştiriyorum.
  2. Toz halindeki kremalı mantar çorbası serpin.
  3. Ardından 200 ml kremayı tüm tavukları kaplayacak şekilde dökelim.
  4. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika altın sarısı olana kadar pişirin.
  5. Son on dakika fırından alıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpelim ve tekrar fırına verelim.
  6. Peynir eriyene ve rengi dönene kadar fırında tutalım. Afiyet olsun.

Fotoğraflı fırında kremalı mantarlı tavuk tarifi

Fırında kremalı mantarlı pratik tavuk yazısı ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın