Izgara Levrek – En Sevdiğim Yemek

Izgara Levrek tarifi için soğanları ve domatesleri halka halka kesip soğanları altta olacak şekilde bir tepsiye koyuyoruz.

Ortasına iki adet defne yaprağı koyuyoruz.

Deniz kabuklarımızı koyuyoruz.

Üzerine tuz, karabiber ve limon kabuğu rendesi serpildikten sonra balığımız fırına verilmeye hazırdır.

180 dereceye kadar ısıttığımız fırına tepsimizi koyuyoruz.

30 dakika piştikten sonra balığımız afiyetle yemeye hazırdır.

Izgara Levrek çok hafif, sağlıklı ve lezzetli bir tarif. kesinlikle tavsiye ederim. Bütün evinizi kokutmadan da güzel yemekler yapabilirsiniz, 😊

yemek ister misin 😊

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın