kavrulmuş patates malzemeleri
- 3 patates
- 3 adet yeşil biber
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yumurta
- sosis (sosis ile kullanılabilir)
- çedar peyniri
- kırmızı biber
- karabiber
- tuz
Közlenmiş patates tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavaya yağı alıp küp şeklinde doğradığımız patatesleri alalım. Kapağı kapatın ve açık kahverengi olana kadar pişirin.
- Ardından doğranmış biberi ekleyip kavurun.
- Doğranmış sosisleri ekleyin ve 1-2 dakika pişirin.
- Yumurtaları ve baharatları ekleyin ve yumurtalar pişene kadar karıştırın.
- Rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip ocaktan alın. Afiyet olsun.
kavrulmuş patates tarifi
“Közlenmiş patates” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]